ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ – ΕΟΡΔΑΙΑΣ «Λευκή Νύχτα» ενόψει εορτών

Αγαπητοί Συνάδελφοι και Συναδέλφησες,
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας-Εορδαίας αντιλαμβανόμενο την αγωνία όλων μας για τόνωση της αγοράς ιδιαίτερα τις ημέρες των Εορτών, σας προσκαλεί την
Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 στην διοργάνωση «Λευκή Νύχτα».
Αναλυτικότερα, θα υπάρξει παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων, όπου αντί 20:30 μ.μ. να κλείσουμε στις 00:00 μ.μ.. Παράλληλα θα τοποθετηθεί μπουφές με εδέσματα και κρασί για το εμπορικό κοινό, στην συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλίσσης Σοφίας αλλά και μουσική η οποία θα μεταδίδεται και μέσω ραδιοφώνου.
Για την καλύτερη προώθηση της ενέργειας αυτής έχουμε προβλέψει σχετικά δελτία τύπου στα μέσα ενημέρωσης, καθώς επίσης και αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ακόμη, θα προμηθευτείτε, όσοι από εσάς το επιθυμείτε, αφίσες για τα καταστήματα σας με σκοπό την διάδοση της οργάνωσης.
Φυσικά, η συμβολή σας με ειδικές προσφορές την ημέρα εκείνη αλλά και στην διάρκεια των εορτών θα ενδυναμώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον για την τοπική αγορά.
Τέλος, για την προβολή των επιχειρήσεων οι οποίες είναι Μέλη του Συλλόγου μας, υπάρχει δυνατότητα έντυπης προβολής μέσω φυλλαδίων. Κάθε επιχείρηση που επιθυμεί να διακινήσει φυλλάδια, με προσφορές εορτών και γενικών προϊόντων, μπορεί να τα προσκομίσει έως και την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017 στο γραφείο του Συλλόγου. Στην συνέχεια θα συρραφτούν και θα υπάρχουν διαθέσιμα στον πάγκο του μπουφέ όπου και θα διαμοιράζονται.
Ελπίζουμε με την κίνηση αυτή να υπάρξει ένα πιο αισιόδοξο κλίμα τόσο στο καταναλωτικό κοινό όσο και εσας του ίδιους.
Ψωνίζοντας από Τοπικές επιχειρήσεις τα λεφτά μένουν στον τόπο μας

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Μιχάλης Δεληκώστας Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Άρτεμης Σιδηροπούλου

Σχόλια

Δημοφιλείς Ειδήσεις

↑Πάνω
 • Εορτολόγιο

 • Εορτολόγιο

  info4.gr Καπετάν Φούφα 32, GR-502 00, Πτολεμαΐδα

  Πείτε μας τη γνώμη σας, στείλτε μας τις προτάσεις σας ή ενημερώστε μας για τυχόν προβλήματα, επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία.

  Για αποστολή δελτίων τύπου, χρησιμοποιήστε το info@info4.gr.

  Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 24630 54510 και 6977202031.

  Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)
  Το email σας (απαραίτητο)
  Θέμα
  Κατηγορία (απαραίτητο)
  Το μήνυμά σας (απαραίτητο)