ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ένταση και διαπληκτισμοί σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο από αγρότες

Ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Αμύνταιο, όταν δεκάδες αγρότες έκαναν εισβολή σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για την αγροτική πολιτική.

Οι αγρότες έφυγαν από το μπλόκο του Αντίγονου κι έκαναν δυναμική… εμφάνιση στο Αμύνταιο με τρακτέρ και αυτοκίνητα μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα και κατευθύνθηκαν στο πνευματικό κέντρο της πόλης όπου γινόταν η ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Η είσοδος των αγροτών στον προαύλιο χώρο του πνευματικού κέντρου συνοδεύτηκε από ένταση και διαπληκτισμούς, ενώ για αρκετά λεπτά επικράτησε πανδαιμόνιο με πρωταγωνιστές τους αγρότες και τους διοργανωτές της εκδήλωσης.

Ίδιο ήταν το σκηνικό κι εντός του πνευματικού κέντρου, όπου κατάφεραν να εισβάλουν οι αγρότες, με την ένταση να συνεχίζεται, με αποτέλεσμα και την ακύρωση της εκδήλωσης.

Μόλις τα πνεύματα ηρέμησαν, οι αγρότες αποχώρησαν κι επέστρεψαν στο μπλόκο του Αντιγόνου, όπου έχουν «κατασκηνώσει» εδώ και αρκετές μέρες, συνεχίζοντας δυναμικά τον αγώνα τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς Ειδήσεις

↑Πάνω
 • Εορτολόγιο

 • Εορτολόγιο

  info4.gr Καπετάν Φούφα 32, GR-502 00, Πτολεμαΐδα

  Πείτε μας τη γνώμη σας, στείλτε μας τις προτάσεις σας ή ενημερώστε μας για τυχόν προβλήματα, επιλέγοντας την αντίστοιχη κατηγορία.

  Για αποστολή δελτίων τύπου, χρησιμοποιήστε το info@info4.gr.

  Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 24630 54510 και 6977202031.

  Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)
  Το email σας (απαραίτητο)
  Θέμα
  Κατηγορία (απαραίτητο)
  Το μήνυμά σας (απαραίτητο)